Make your own free website on Tripod.com
Sileks Kratovo - CLUB BRUGGE KV

0-0

OPSTELLING:

Dany Verlinden

Aleksander Ilic

Vital Borkelmans

Tjorven De Brul

Eric Addo

Eric Deflandre

Darko Anic

Gert Claessens

Khalilou Fadiga

Edgaras Jankauskas

Reserven:Jurgen Belpaire,Sven Vermant,Ebou Sillah,Gunther Verjans,Koen Schockaert.

Vervangingen:

70' Claessens voor Sven Vermant

78' Fadiga voor Ebou Sillah

82' Jankauskas voor Koen Schockaert

Doelpunten:

Gele Kaarten:43' Franky Van der Elst.

Rode Kaarten:

Toeschouwers:2.500

Verslag:

In een teleurstellende eerste helft kwamen beide teams niet tot scoren. De grote hitte kwam het spel zeker niet ten goede. Na de rust dwong Club kansen af via Anic en Claessens, maar het bleef uiteindelijk bij een scoreloos gelijkspel. Een goede uitgangspositie voor Club dat uitzicht heeft op een plaats in de tweede voorronde.

De terugwedstrijd wordt op 29 juli gespeeld.


REACTIES

Eric Gerets

Ik had vier zuivere kansen geteld voor Club,bovendien schiepen we veel ruimte door ons flankenspel.Maar met de laatste voorzet liep het dan weer al te vaak verkeerd.Toch ben ik over de geleverde prestatie globaal gezien niet echt ontevreden.De balcirculatie was behoorlijk,dat we het tempo niet altijd even hoog konden houden had met de hitte te maken.(37).Maar ik begin toch al wat meer lijn in ons spel te ontdekken in vergelijking met de oefenwedstrijden,er is geen enkele reden om de zaken zwart te gaan inzien.We hadden het kunnen afmaken,nu blijft het nog altijd uitkijken voor een counter.Heel gevaarlijk,als je weet dat je de beter ploeg bent.

Franky Van der Elst

We moeten duidelijk nog groeien,maar ik ben er van overtuigd dat je volgende week al een beter Club zal zien.Naar de matchen tegen Rosenborg toe moet dat gewoon.De hitte?Neen die viel absoluut niet te vergelijken met wat ik heb meegemaakt in Bordeaux.Hier was er tenminste zuurstof aanwezig in de lucht,door die open zijkanten van het stadion.Jawel,dat WK spookt nog af en toe door mijn geest.Ik kan niet echt zeggen dat ik met ongelooflijk veel goesting herbegonnen ben.De onderbreking was echt te kort.

Gert Claessens

Volgende week kan het nog moeilijk worden terwijl dat helemaal niet hoefde,maar in feite kunnen we alleen maar progressie maken.