Make your own free website on Tripod.com

Club Brugge       Dany Verlinden , Milan Lesnjak , Aleksander Ilic , Vital         Borkelmans , Eric De flandre , Franky Van der Elst , Tjorven De Brul , Sven Vermant , Gert Claessens , Khalilou Fadiga , Edgaras Jankauskas.

 

Germinal Ekeren      Moons , Vandervee , Verstraeten , Siquet , Smidts , Herreman , Bartholomeussen , Karagiannis , Hofmans , Sonck , Morhaye .

 

Doelpunten       15'    Gert Claessens 1-0

                             44'    Herreman 1-1

                             45'    Gert Claessens 2-1

 

Vervangingen       61'  Fadiga door Koen Schockaert  (club)

                                     65'   Jankauskas door Lembi   (club)

                                     74'   Sonck door Da Graca   (eke)

                                     71'   De Brul door Eric Addo   (club)

                                    

 

Gele Kaarten      Milan Lesnjak (Club)

                                 Smidts (eke)

                                Hofmans (eke)

                                Morhaye (eke)

 

Rode Kaarten         -

 

Scheidsrechter      Javaux

 

Toeschouwers      10.000

 

Gert Claessens 1-0

Gert Claessens 2-1

 

 

 

Reacties

 

Eric Gerets

 

Ekeren nam de tweede periode voor zijn rekening.Bij ons zag ik de kaarsjes één voor één uitgaan.En dat kon ik begrijpen.Tegen Rosenborg hebben we een serieuse mentale dreun geincasseerd.Woensdag tegen Stvv,zal ik wisselen,we hebben nu een erg zwaar programma voor de boeg en ik wil enkel heel frisse jongens aan de aftrap.Er zullen er dus een paar kunnen uitblazen.Want ik wil met zoveel mogelijk punten in de bagage naar Anderlecht reizen.

 

Eric Addo

 

Ik ben niet ontgoocheld en niet verrast,ik kan begrip opbrengen voor de trainer zijn beslissing van mij op de bank te laten starten.Natuurlijk zou ik er dolgraag bij staan tegen Stvv,maar ik maak er geen staatszaak van.Ik moet gewoon hard blijven werken.

 

Gert Claessens

 

Tijdens de beginfase van vorig seizoen scoorde ik zeven keer,ik kende wel een terug val tijdens de tweede helft van het seizoen.Die straks vermijden wordt nu het hoofddoel.Nee aan de nationale ploeg denk ik helemaal niet.Het allerbelangerijkste blijft dat ik bij Club goed functioneer.Het is leuk als je een balletje tegen het net prikt .Als de ploeg er echter niet beter van wordt,brengt het ook geen zoden aan de dijk.Daarom tellen enkel die 6 punten achter de naam van Club Brugge.Niet die 4 achter de naam Claessens.